Pages

Ads 468x60px

13 Julai 2009

Sekapur Sireh DI UDM

salam semua..

First sekali saya mintak maaf kerana dah lama tak update blog,BUsy cketla..Alhamdulliah apa2 pun saya panjat seribu kesyukuran kehadrat Allah S.W.T kerana izin dan rahmatnya saya dapat menyambung pengajian saya dalm bidang Ijazah Sarjana Muda Pengajian Islam( Syariah) pada 28 hb 7 2009 baru2 ini..Dan saya juga panjatkan kesyukuran saya, kerna dalam tempoh 3 tahun saya memperhambakan diri dalm menuntut ilmu dalm bidang yang sama,akhirnya saya dapat naik pentas untuk mengambil skrol Diploma saya dalam KONVOKESYEN buat KALI PERTAMA. di Universiti Darul Iman Malaysia, Kampus Kusza..pada 15 hb 7 2009...dalm kesibukan kuliah kelas di awal semester nie..sy berharap sy dapat berkongsi pengalaman saya dalam tempoh dua minggu saya berada disini..Almaklum la..jadi student barukan..Insya Allah saya akan Kongsi beberapa foto,bersama rakan2 sy ketika tempoh orientasi ari tue(update soon)...2 hari lg,esok ibu dan ayah saya,bersama ngan abang sy akan bertolak...tak sabar rasa nak menunggu kedatangan mereka.. Mungkin ini lah saat yang sebenar,yang amat nanti2kan...Iaitu Konvokesyen..Ini lah Hadiah sy kepada mereka..terima kasih mak ayah,yang selama nie tak pernah jemu beri sokongan kat alam dalam tempoh pengajian alam di sini...

1 comments:

nUrUl HuDa... berkata...

mabruk ya akhi di atas kejayaan...
semoga ALLAH sentiasa merahmati akhi..

TRAFFIC HARI INI

Iklan